Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

четвер, 10 червня 2010 р.

Цікаві пропозиції для журналістів та захисни ків природи


1.Мультимедійний тренінг для журналістів від фундації Thomson Reuters

  З 6 по 10 вересня 2010 року в Лондоні, Великобританія, відбудеться журналістський тренінг-курс, присвячений застосуванню новітніх мультимедійних засобів з метою знаходження, обробки та презентації новинних матеріалів, а також політиці захисту особистості та інформації від негативних факторів впливу електронного середовища.( далі)


2.Ви чи одна із Ваших знайомих розвиваєте проект, спрямований на охорону природи, навколишнього середовища в ім’я загального блага? Візьміть участь у конкурсі “Земля Жінок”, що проводиться компанією Yves Rocher.Премія «Земля жінок» в цифрах:
- створена у 2002 році

- існує в 15 країнах

- більше 230 жінок нагороджені за 8 років існування премії

- 1 мільйон євро виділений на підтримку різноманітних проектів в більше 50 куточках світу
Фундація Ів Роше під егідою Існтитуту Франції оголошує початок конкурсу на здобуття Премії «Terre de Femmes - Земля Жінок» 2010 в Україні. Обов’язково розкажіть про ваші починання та дії!
Для участі у конкурсі «Terre de Femmes - Земля Жінок», необхідно надіслати досьє з описом проекту та розпочатих дій і заповнену анкету, яку можна запросити за телефоном (044) 461 04 04 або електронною поштою, надіславши Ваш запит на скриньку contact@yves-rocher.ua.
Досьє приймаються до 30 вересня 2010 р. за адресою:

04070 м. Київ, вул. Почайнинська 70, офіс N°5 (з поміткою конкурс «Terre de Femmes - Земля Жінок»).
Додаткову інформацію про умови участі у конкурсі можна отримати за телефоном (044) 461 04 4
Додаткову інформацію про Фондацію Ів Роше та Премію «Terre de Femmes - Земля Жінок» можна знайти на сайті: www.yves-rocher-fondation.org
Контакти:
Катерина Бойда - Тел.: + 33 1 55 02 27 82 - k.boyda@open2europe.com
Детальніше
Source: civicua.org



Немає коментарів:

Дописати коментар