Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

середу, 8 жовтня 2014 р.

Велопарковка - турбота про клієнта

Віднедавна сіла на велосипед. 
Купа позитивних емоцій, гарний настрій та фізична форма, економія на проїзді та більше свободи пересування.. (продовжте самі асоціативний ряд) вже відчутні. 
Разом із тим, велосипед зробив мене більш перебірливою.
Тепер, коли я хочу піти з подругою на каву або по крамницях, то обираю такі заклади, в котрих турбуються про комфорт своїх клієнтів. І якщо кав'ярня чи ресторан економлять на велопарковці, то я теж зекономлю, не пішовши туди.Зорієнтуватись у таких випадках часом допомагає карта розвитку велоінфраструктури Херсона (збережіть посилання, знадобиться ж бо й вам): www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=zLG6IMzJ7nAQ.kfDQiWirPnJU.

фото звідси
Поки що велопарковок у Херсоні не так вже й багато. 
Однак я впевнена: підприємці (якого б калібру вони не були), що бачать далі свого носа й не нехтують перспективою, турбуватимуться про те, щоб їх заклади та послуги якнайбільше імпонували клієнтам - дійсним чи потенційним.

вівторок, 7 жовтня 2014 р.

Возле ТРЦ «Суворовский» засохли платаны


Джерело

"Креатив рулить"

Аитор фото - Виталий Бронштейн
На нашому блозі стали регулярно з'являтися повідомлення, джерелом яких є один з переможців конкурсу серед херсонських блогерів минулого року. Радимо читати автора та готуватися до конкурсу-2014 :)

Херсонська настінна творчість

Автор фото - Виталий Бронштейн