Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

четвер, 28 травня 2015 р.

Як "Оппоблок" в Херсоні вирив собі яму

Поціновувачі самовільного будівництва та захоплення зелених зон дістались парку Ленінського комсомолу.
Поблизу покинутого "Лебединого озера" невідомі будівельники почали розривати землю, зпиляли дерева, що заважали розпочатим будівельним роботам. Коли представники громадськості почали обурюватись, з'ясувалось, що за будівництвом нібито стоять колишні представники Партії регіонів, а тепер - Окупаційного, вибачте за ненавмисну обмовку, Опозиційного блоку.

Краем уха слышал, что УХУевшие рыги намылились в парке Ленинского комсомола не то корт не то баскетбольную площадку пос...
Posted by Тарас Бузак on Wednesday, 27 May 2015

Представник "регіоналів" повідомили через ЗМІ, що в парку будується ... волейбольний майданчик і, нібито, вже отримане усне погодження від першого заступника Херсонського міського голови Ігоря Пастуха. Також до будівництва, можливо, причетний В'ячеслав Яременко (колишній соратник колишнього міського голови та колишнього народного депутата України Сальдо, також відомого в мережі Інтернет як "Чмошник").
Зважаючи на вибори, що мають відбутись восени, такі дії будівельників мають врешті-решт отримати оцінку від прокуратури (в.о. прокурора області Сергія Попова, наприклад). Але, може скластись таке враження, реакція прокуратури в Херсоні чомусь завжди ... запіздала. Наприклад, на самовільно збудований на зеленій зоні в Потьомкінському сквері фонтан реакції нема більше року. На захоплення газонів на вулиці Суворова, схоже, теж намагаються дивитись крізь пальці.