Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

четвер, 25 лютого 2010 р.

Звернення до депутатів Херсонської міської ради


Члени діалогової групи запрошують долучатися до звернення до Херсонської міськради про відміну рішення, яким готується землевідвід на території дубового гаю.

Бажаючі долучити свій підпис до колективного запиту можуть зробити це, залишивши коментар під цим текстом. Індивідуальні звернення можна надсилати, скориставшись текстами, які наведені нижче (російською та українською мовами) як звичайною поштою, так і за допомогою сервісів сайту міськради.
Останніми днями в різних містах була скасована або не підтримана ціла низка попередніх рішень про приватизацію об"єктів нерухомості/передачу в оренду/тощо.
Ще не тенденція, але позитивний досвід, який можна використовувати в якості аргументів у спілкуванні із місцевими депутатами.

Шевченківська районна у Києві рада скасувала своє рішення від 30 серпня 2007 року в частині дозволу приватизації приміщення книгарні "Сяйво", розташованої по вулиці Червоноармійської (Великій Васильківській), 6 у Шевченківському районі. Про це повідомляє прес-служба райради. Рішення райрада прийняла на сесії в четвер.

Облсовет не захотел продавать два здания в центре Одессы и базу отдыха в Затоке

Це не повний перелік. Допис буде доповнений іншими подібними повідомленнями.

Опубликовать

вівторок, 23 лютого 2010 р.