Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

вівторок, 5 квітня 2011 р.

Балакучий Дуб


   Вже багато років крокує Україною і Світом розбудова громадського суспільства. Створюються нові, важливі для людей проекти і їх плоди ми можемо бачити у покращенні умов життя різних верств населення. Розробляються сайти, інформаційні портали, проводяться зустрічі, тренінги та виконуються велика робота з підготовці звітів.
        А чи будуть пам’ятати все що відбувалось у далекі двохтисячні наші потомки, які житимуть через віки? Чи наші імена стануть для когось прикладом?! Але ж кожен з нас хоче залишити свій слід в історії, а не лише наслідити Тому я пропоную вам дуже простий у своєму виконанні спосіб втілити це в життя через дві корисні справи: перше це заявити про себе на весь Світ, а друге посприяти покращенню екологічної ситуації в Україні.
       Знайти у своєму місті знаменитий, або просто цікавий на ваш погляд дуб.
       Відіслати чи передати п'ять жолудів разом з фото і вашими даними.
        Навесні 2012 року я планую висадити перші паростки молодих дубків у мальовничому куточку Добропільського району і кожного року цей гай буде становитися все більшим. А поки ваші жолуді проростатимуть у Палаці Природи доки не наберуть достатніх сил.
       Усі фото дубів-батьків та дані про Ваші організації і проведені ними заходи чи реалізовані проекти будуть розміщені на сайті http://dobrepole.org.ua , а у подальшому на спеціальному сайті.
        Вже проведено роботу у цьому напрямку і отримані такі дані:
У середньому проростає кожен третій жолудь
Найкращій час для посадки у горщики листопад чи квітень
Висаджувати до ґрунту не раніше трьох місяців

2 коментарі:

  1. Присоединяйтесь к идее http://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%94%D1%83%D0%B1/190862770954423

    ВідповістиВидалити
  2. Здравствуйте.

    Есть желание помочь в вопросе с парком "Юбилейный". Очевидное- пора провести субботник.
    Может скоординируете, подскажите, поможите.
    Немного обо мне и некоторых моих идеях в последнем посте темы http://forum.khersoncity.com/viewtopic.php?p=20993#20993

    ВідповістиВидалити