Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

вівторок, 20 квітня 2010 р.

Самочинно збудовані об’єкти мають бути демонтовані

За повідомленнм офіційного сайту Херсоньскої міської ради та її виконавчих органів
16 квітня виїзна комісія з виявлення та запобігання самочинному будівництву у сфері містобудування та архітектури на території м. Херсона працювала у Суворовському районі.
З виїздом на місце перевірено факт самовільного розміщення конструкцій дерев’яного помосту та навісів кафе по вул. 9 Січня та вул. Гагаріна, 34 на земельних ділянках, не відведених для цієї мети.
За словами головного архітектора міста, головуючого виїзного засідання Григорія Ходіна, управлінням містобудування та архітектури міської ради дозволи на розміщення вищезгаданих майданчиків не надавалися, тому підготовлено звернення до спецінспекції по контролю за станом благоустрою міста стосовно визначення власників цих конструкцій та проведення з ними відповідної роботи із демонтажу незаконно встановлених конструкцій

Опубликовать

Немає коментарів:

Дописати коментар