Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

середу, 6 жовтня 2010 р.

Спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи "Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі" проводитиме конференцію на тему «Забезпечення плюралізму ЗМІ в Україні», що відбудеться 13 жовтня 2010 р., за адресою: вул.Ярославів Вал 22, готель «Радіссон Блу», з 10:00 до 15:30.
Учасники конференції обговорять європейські стандарти щодо плюралізму ЗМІ та практичні заходи для їх забезпечення в контексті українського сьогодення.
На конференцію запрошуються представники комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Антимонопольного комітету України, галузевих об’єднань мовників, громадських організацій та медіа-експертів, а також керівники теле- та радіоорганізацій

Немає коментарів:

Дописати коментар