Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

середу, 26 травня 2010 р.

Наша кунсткамера

Учасники кампанії захисту Дубків неодноразово наголошували на її неполітичному характері, а також застерігали щодо можливих спроб дешево попіаритися на громадському русі.
Разом з тим, окремі персонажі цього не чують. Для них ми відкриваємо кунсткамеру, і зватимемо їх надалі - експонатами кунсткамери.
Сюди потраплятимуть особи/організації/спільноти, які окрім гучних та безглуздих заяв нічого корисного для справи не зробили.
Перейти з розряду експонату кунсткамери до кола учасників дуже просто - треба просто зробити щось реальне, не на словах.

Отже, знайомтеся - експонат кунсткамери № 1: Комітет захисту України, за цю заяву:
Одним із перших конкретних дій комітету захисту буде винесення на розгляд Верховної ради ситуації навколо Дубового гаю в Херсоні.

Спеціально для "захисників всієї України":
- яким чином КЗУ буде вносити на розгляд ВР? де прописана ця процедура?
- якщо це збираються зробити окремі народні депутати (не КЗУ, замітимо!), то які у вас гарантії?
- який вплив має ВР на рішення міськради? яким законом це регламентується?
- в чому суть питання, як для ВР?
- чому саме ВР?

Натомісь, дуже сподіваємося, що занадто багато експонатів в нас не набереться і потреба у кунсткамері дуже скоро відпаде.

2 коментарі:

  1. Всю цю КоЗУ навряд-чи вдасться помістити до Кунсткамери - забагато там учасників :) Пропоную обмежитись лише очільницею чи хто там робив цю заяву...

    ВідповістиВидалити
  2. ну, власно поіменно ми й не збиралися. шкода часу... )))

    ВідповістиВидалити