Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

суботу, 29 серпня 2009 р.

Новини

[26 серпня 2009]
Затверджено типові форми забудови міста

Володимир Сальдо підписав прийняте виконкомом міської ради рішення «Про затвердження типової форми містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки». З прийняттям даної типової форми встановлюється порядок та умови отримання вимог та обмежень забудови земельних ділянок та об’єктів нового будівництва, розширення, реконструкції, технічного переоснащення, реставрації та капітального ремонту об'єктів



Відкрита пряма телефонна лінія з проблемних питань у сфері земельних відносин

Шановні землекористувачі та власники землі!

Доводимо до Вашого відома, що щоп’ятниці з 10 до 12 години у Держкомземі працює пряма телефонна лінія з проблемних питань у сфері земельних відносин. На безоплатні дзвінки відповідатимуть керівники Держкомзему України.
Телефон прямої лінії – 8 800 500 83 20.
За консультаціями можна звертатись і до управління Держкомзему у м. Херсоні Херсонської області за адресою: м. Херсон. пр. Ушакова, 37 (вхід з вул. Декабристів):
з 9 до 12 години щопонеділка;
з 13 до 16 години щоп’ятниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар