Сейчас нужно спасать архитектурно-историческую СРЕДУ старого города, которая создавалась не одним поколением херсонцев. Над сохранением этой среды, можно сказать, "души города" работали целые институты (как Херсонские так и Киевские). Вначале нужно правильно выполнить АРХИТЕКТУРУ! А в правильной архитектуре газоны обязательно будут! Вспомнилось выражение: Архитектура - застывшая музыка. Так вот, нужно сыграть легкий Херсонский джаз... (М.Вустянский, член диалоговой группы)

четвер, 25 лютого 2010 р.

Останніми днями в різних містах була скасована або не підтримана ціла низка попередніх рішень про приватизацію об"єктів нерухомості/передачу в оренду/тощо.
Ще не тенденція, але позитивний досвід, який можна використовувати в якості аргументів у спілкуванні із місцевими депутатами.

Шевченківська районна у Києві рада скасувала своє рішення від 30 серпня 2007 року в частині дозволу приватизації приміщення книгарні "Сяйво", розташованої по вулиці Червоноармійської (Великій Васильківській), 6 у Шевченківському районі. Про це повідомляє прес-служба райради. Рішення райрада прийняла на сесії в четвер.

Облсовет не захотел продавать два здания в центре Одессы и базу отдыха в Затоке

Це не повний перелік. Допис буде доповнений іншими подібними повідомленнями.

Опубликовать

Немає коментарів:

Дописати коментар